Waterdichte bepleistering met betonlook

Al jarenlang zijn we hét aanspreekpunt in en buiten de Kempen voor het plaatsen van betonvloer in- en buitenshuis. Gepolierde betonvloeren zijn ons vak en hebben voor ons geen enkel geheim meer. Maar er is meer mogelijk: we zijn immers ook gespecialiseerd in het bepleisteren van wanden, meubels en meer in een authentieke betonlook!

Foto's: © Beal International

Hierbij gebruiken we onder andere het product Mortex. Dit is een multifunctionele pleister dat bestaat uit een mengeling van cement, kalk en kleurpigment. Plaatsen van een Mortex of andere decoratieve afwerkingslaag is vaak vrij arbeidsintensief. Maar als het door een vakman met kennis van zaken wordt geplaatst krijg je een verbluffend resultaat!

Voordelen

  • 100% waterdicht en waterbestendig
  • diverse toepassingsmogelijkheden
  • duurzaam, slijtvast en hygiënisch door de naadloze afwerking
  • een oneindige waaier van kleuren, pigmenteerbaar in de massa

Mogelijkheden van decoratieve bepleistering

  • muren, vloeren en plafonds
  • keukenbladen, werkbladen, douches, waterpartijen
  • trappen, meubilair, haarden

Ons hoogwaardig stucwerk wordt bekomen door meerdere lagen dikke kalkverf te zetten. Al of niet gekleurd in de massa met het gewenste pigment. Daarna krijgt deze bepleistering een laag transparante, glanzende of matte vernis van hoogwaardige kwaliteit zodat het oppervlak 100% waterbestendig is. Na afwerking heeft het stucwerk het uitzicht van een authentieke beton, net zoals een gepolierde betonvloer.

Wat kost waterdicht stucwerk in betonlook?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat voor uw project. U ontvangt van ons een duidelijk overzicht van de kostprijs. Bovendien ontvangt u van ons op eenvoudige vraag ook een lijst met referentieadressen uit uw buurt.

Heeft u vragen over de kostprijs of mogelijkheden van stucwerken?

Gratis offerte op maat
© BCI-Floors te Putte    info@bci-floors.be   -   Privacybeleid    -   Alle rechten voorbehouden