Gepolierde betonvloeren in woningen gieten

De mogelijkheden van woonbeton, ook wel glansbeton, zijn eindeloos. Combineer de gewenste kleur,  glans, vorm en afwerking om een unieke gepolierde betonvloer te bekomen die het fundament vormt van uw interieur.  Door de waaier aan mogelijkheden en de interessante prijs- kwaliteitsverhouding kiezen onze klanten voor een gepolierde betonvloer in huis.

betonvloer in een woning

Voordelen van gepolierde beton binnenshuis

 • Volledig stofvrij en hygiënisch - Een perfect vlakke woonbeton is zeer makkelijk in onderhoud. U heeft geen last van vervuilde voegen en uw vloer is makkelijk te reinigen met gewoon wat lauw water.
 • Uniek - Door de waaier aan kleuren kunt u het uitzicht van een betonvloer volledig afstemmen op uw interieur en bouwstijl. Bovendien kunt u kiezen voor een naadloze afwerking of opteren voor een tegelmotief. Ook niveauverschillen en betonnen trappen kunnen naadloos aansluiten op uw vloer.
 • Duurzaam en betaalbaar - Een gepolierde woningbeton heeft een veel langere levensduur dan een gewone betonvloer. Door het duurzame karakter van uw betonvloer bekomt u een zeer interessante prijs-kwaliteitsverhouding.

Mogelijkheden van woonbeton

We plaatsten reeds betonnen binnenvloeren in woningen, garages, kelders, appartementen, lofts, winkelruimtes, oude fabriekspanden, showrooms en ga zo maar door. Profiteer van onze jarenlange vakkennis, gespecialiseerde machines, en uitgekiende materiaalkeuze om de betonvloer van uw dromen te realiseren.

 • Kleuren en boenen: Woonbeton kan toegepast worden in diverse kleuren zoals zwart, antraciet, muisgrijs, blauwgrijs, enz.
  Een superieure glans bekomt u door het gebruik van carnaubawas en door te laten boenen met zuivere wol of kokosmatten.
 • Verzagen van de betonvloer: Na het storten en uitdrogen zagen we elke gewenste maat van tegels. vb 100 op 100 cm.
 • Combinatie van materialen: Combineer uw betonvloer bijvoorbeeld met een gezellige houten parket.
 • Niveauverschillen en trappen: Met of zonder permanente bekisting in bijvoorbeeld cortenstaal, inox of galvanisé.

Interesse voor polybeton voor uw woning? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat. Door ons begeleidend advies ontdekt u hoe de plaatsing van een betonvloer het beste past binnen de planning van uw nieuwbouw of renovatie. Bij ons bent u bovendien zeker van de beste prijs - en kwaliteitsverhouding op de markt!

Onderhoud en reiniging

gepolierde beton binnenshuis

Onderhouden, voeden en beschermen van binnenvloeren in beton

 • Voedt uw betonvloer regelmatig met een natuurzeep met lijnolie (vb. Carolin). De olie zorgt voor de dichting van de microporiën waardoor de glans verzekerd blijft.
 • Zeker in de keuken, de eetplaats en de badkamer raden we aan om tijdig uw vloer te voeden. Bent u niet zeker hoe u dit het beste aanpakt? Contacteer ons gerust voor meer onderhoudstips!
 • Laat uw vloer tijdig opnieuw boenen als hij na verloop van de jaren wat van zijn glans verliest. Zo bent u terug lange tijd verzekerd van een optimaal beschermde vloer.
 • Gebruik nooit javel. Ook niet verdund. Het gebruik van javel is nefast voor betonvloeren. Het zorgt voor permanente schade. Gebruik ook geen chemische schoonmaakmidddelen.

 

Wat kost polybeton voor binnen?

Men overschat vaak de kostprijs van gepolierde beton. Zeker bij het bouwen van een nieuwe woning of een professionele woningrenovatie kan het gieten van een betonvloer kostenbesparend zijn ten opzichte van een andere vloer! Vraag dus geheel vrijblijvend een offerte op maat voor uw betonvloer. U ontvangt van ons een duidelijk overzicht van de kostprijs. Bovendien ontvangt u van ons op eenvoudige vraag ook een lijst met referentieadressen uit uw buurt.

polybeton in huis

Heeft u vragen over de kostprijs of mogelijkheden van woonbeton?

Contacteer ons geheel vrijblijvend!

Gratis offerte op maat
© BCI-Floors te Putte    info@bci-floors.be   -   Privacybeleid    -   Alle rechten voorbehouden